Diensten

Wij halen alles uit uw product en verbinden deze met de consument

Laat uw bedrijf en product van de mooiste kant zien

Creatieve kansen voor optimaal resultaat

 1. 01. Product ontwikkeling

  Wij halen alles uit uw product en verbinden deze met de consument

  Professionele productontwikkeling versterkt uw bedrijf en positie in de markt. Voor goede resultaten is de juiste productontwikkeling belangrijk. Daynamics is een visueel ingesteld bedrijf, actief en altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Daynamics vertaalt deze kennis naar uw product of in een concept. De impuls en het verhaal achter uw product is in de huidige economie van onmisbare waarde. Door haar perfectionisme zal Daynamics tot het uiterste gaan om uw doelen te bereiken. Wat is de doelgroep? Voor welke land? In welke winkels? Een langdurige concept of een seizoensknaller, Daynamics verbindt en bedenkt producten met concepten voor optimaal resultaat. Daynamics kracht ligt bij haar kennis, ervaring en contacten. Dit deelt Daynamics graag met uw onderneming!

 2. 02. Marketing

  Laat uw bedrijf en product van de mooiste kant zien

  Marketing is vaak een ondergeschoven kindje binnen een bedrijf. Dit ziet Daynamics als een gemiste kans! Marketing bekrachtigt het verhaal achter het product. De consument van deze tijd wil meer voor hun geld. De fantasie en het verhaal achter het product is onmisbaar. Dit is ook realiseerbaar voor uw product en u zult zien dat dit resultaat zal geven. Daynamics analyseert de beweegredenen van uw consument en het economische verhaal ernaast. Vanuit hier kan Daynamics u adviseren voor promoties aangepast op uw budget en wensen. Zelfs met een gering budget en een klein marketing plan valt er meer te halen uit uw producten. Het zou zonde zijn als u dit laat schieten. Neem contact op met Daynamics, zij denkt graag met u mee!

 3. 03. Verkoop

  Creatieve kansen voor optimaal resultaat

  Thinking out of the box’ is een slogan waar Daynamics voor staat! Een bedrijf staat of valt aan de hand van de verkoop. Met Daynamics bouwt u vruchtbare langdurige relaties op, waarbij een goed partnership een belangrijke rol speelt. Daynamics kan haarzelf dan diep in uw bedrijf nestelen, zodat zij precies weet wat er reilt en zeilt. Door alle ontwikkelingen zal Daynamics precies inzien wat de beste stappen zijn en verkoopt zij de beleving van uw bedrijf. Daynamics creërt creatieve kansen en kan blijven verrassen door haar speelse manier van denken. Door haar jarenlange ervaring in o.a. de sierteelt heeft Daynamics een breed netwerk opgebouwd , welke goed van pas zal komen binnen uw bedrijf.

  Daynamics ‘no nonsens’ mentaliteit zorgt voor een prettige, open en eerlijke samenwerking, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent. Door haar expertise en enthousiasme hoopt Daynamics een langdurige partner te zijn voor de beste resultaten voor uw bedrijf.


Website door DKTD

Home | Dayna | Diensten | Projecten | Contact